top of page
  • Wim VANDENBUSSCHE

Behaalde het diploma van Master in de rechten aan de Universiteit te Gent in 1991 en startte datzelfde jaar met een kantoor aan de balie van Kortrijk (huidige balie West-Vlaanderen). Mr. Vandenbussche is tevens plaatsvervangend rechter. Hij geeft regelmatig opleidingen aannemingsrecht bij Embuild (de voormalige Confederatie Bouw).

 

  • Inge DEMAN

Behaalde het diploma Master in de rechten aan de Universiteit te Gent in 1991 en het diploma Master in het sociaal en ondernemingsrecht in 1992.  Zij schreef zich datzelfde jaar in aan balie van Kortrijk (huidige balie West-Vlaanderen). Mr. Deman richtte samen met mr. Vandenbussche het advocatenkantoor op in 1996.

 

  • Jolien RUYSSCHAERT

Behaalde het diploma Master in de rechten aan de Universiteit te Gent in 2014 en schreef zich dat jaar aan balie van Kortrijk in (huidige balie West-Vlaanderen). Zij trad toe tot het kantoor Vandenbussche en Deman. Mr. Ruysschaert behaalde in 2016 het certificaat ‘Bijzondere opleiding Jeugdrecht’. Zij volgde tevens de Supralat-opleiding aangaande bijstand bij het verhoor conform de Salduzwetgeving. 

  • Sofie NOLF

Vervoegde het kantoor in 2018. Sedertdien is zij het kloppend hart van het kantoor: een vertrouwde stem aan telefoon, het gezicht van het onthaal en een onmisbare ondersteuning voor de advocaten op administratief vlak.

bottom of page